Learnifier-CustomerSuccess.png

Customer Success Hero till snabbväxande EdTech-startup

Learnifier är i en stark tillväxtfas och söker fler passionerade kollegor. Har du funderat på hur det är att jobba för ett snabbväxande Tech-startup och trivs du i en entreprenöriell miljö? Läs vidare!

Vi söker en person – till vårt Stockholmskontor – som både är en jäkel på kundvård och har den kreativa förmågan att skapa snyggt och engagerande content som hjälper våra kunder att bli ännu bättre på använda vårt verktyg åt våra kunder, är det dig vi borde träffa?

Vilka är vi?
Vi är ett start-up inom Educational Technology, en bransch känd som EdTech. Vårt mål är att vara det naturliga valet för de pionjärer som vill dela kunskap på ett modernt sätt, med såväl medarbetare och kunder som andra externa partners.Vi har utvecklat ett smart, modernt och enkelt verktyg för att göra det möjligt att enkelt dela kunskap. Våra användare finns över hela världen och vi har som mål att fortsätta expandera både i Sverige och internationellt. Vi har ett skönt kontor på Söder i Stockholm där hela vårt team sitter. Vi söker nu en serviceinriktad person, som kan ta stort ansvar för våra kunder, och se till att kunderna har de bästa förutsättningarna för att lyckas med digitalt lärande.

Arbetsuppgifter
Många av våra kunder har aldrig gjort någon liknande förändring tidigare varför grunden i vår framgång till stor del ligger i hur pass väl vi lyckas hjälpa kunderna att genomföra denna digitalisering men också stötta dem under resans gång. Det är här du kommer du in i bilden!

I rollen som Customer Success Hero kommer du att arbeta kundnära och primärt fokusera på dessa områden:

  • Onboarding av nya kunder. Ditt ansvar är att hjälpa nya kunder komma igång att använda och arbeta i verktyget med mål att de ska bli självgående.
  • Proaktivt utveckla innehåll i form av artiklar, videos och tutorials för att hela tiden hålla kunderna uppdaterade på hur nya funktioner fungerar och hur dem kan hjälpa sig själva.
  • Hjälpa våra kunder genom att besvara inkommande ärenden såsom funktionsfrågor, rapportering av buggar och andra ärenden relaterade till kundernas utmaningar i produkten. Detta sköts primärt via vårt ärendehanteringssystem Zendesk och alltid med stöd av produkt-teamet vid svårare fall.

Digitala verktyg som kommer att vara en del av din vardag: Intercom, WordPress, HubSpot, ChargeBee,  Zendesk

Erfarenhet och personliga egenskaper

Need to have:

  • Professionellt uttrycka dig väl i tal och skrift på Svenska samt Engelska
  • Trygg och bekväm att jobba nära våra kunder under hela livscykeln hos oss.
  • Ett genuint intresse för att hjälpa kunderna, utveckla rollen och tillsammans med resten av teamet vara med och forma Learnifier.
  • Vara serviceminded och samtidigt ta sig tid att skapa det material som behövs för att hjälpa våra kunder.
  • Jobba från Stockholm där teamet har sin bas.

Meriterande:

  • Erfarenhet från service i andra mjukvarubolag
  • Erfarenhet från utbildningsföretag med digitalt lärande

Vi tror att du är i början av din karriär och vill ta ett nästa steg och utvecklas i denna roll.

Kontakt: Skicka din ansökan via Needo här