teamwork-Learnifier.jpg

Sales Development Representative till Learnifier

Learnifier är i en stark tillväxtfas och söker fler passionerade kollegor. Har du funderat på hur det är att jobba för ett snabbväxande Tech-startup och trivs du i en entreprenöriell miljö? Läs vidare! Learnifier söker en driven person som vill arbeta i en bred roll! Är det du?

Tillsammans med säljteamet kommer du att bygga Learnifier starkare på marknaden. Säljteamet består idag av Head of Sales och två säljare. Teamet växer och innan årets slut ska det vara 6 personer i teamet.

Du kommer att ansvara för att hantera leads och pitcha över kunder till Learnifiers säljare. Detta genom att kvalificera leads som kommer in bland annat genom chatt, mail, telefon, marknadsföring och kampanjer, samt ansvara för att direkt fånga de potentiella kunder som signar en trial. Förutom att hantera inkommande kunder kommer du även att prospektera potentiella kunder vid behov.

 

Dina arbetsuppgifter:

  • Fånga upp potentiella kunder till Learnifier.
  • Kvalificera leads som kommer in via chatt, mail, telefon, marknadsföring, eller andra kanaler.
  • Hjälpa att ta fram, analysera och bestämma vilka segment Learnifier ska jobba mot och tillsammans med övriga förfina deras erbjudande.
  • Vara en brygga mellan marknad, sälj och potentiella nya kunder.
  • Förutom att hantera inkommande kunder, även prospektera potentiella kunder vid behov.

 

Dina kvalifikationer

Du är i början av din karriär men har någon typ av tidigare arbetslivserfarenhet. Vi tror att du har en förståelse för hur det är att jobba i team, samt självständigt. Du har erfarenhet inom kundkommunikation där kundservice är meriterande. Du talar och skriver engelska och svenska flytande.

Som person gillar du att jobba i ett högt tempo, med många olika saker då denna roll är bred. Du har en förståelse för hur man kan driva processer samt optimera dem för att bli mer effektiv.

 

Om Learnifier

Learnifier är ett start-up inom Educational Technology, en bransch känd som EdTech. Deras mål är att vara det naturliga valet för de pionjärer som vill dela kunskap på ett modernt sätt, med såväl medarbetare och kunder som andra externa partners. De har utvecklat ett smart, modernt och enkelt verktyg för att göra det möjligt att enkelt dela kunskap. Deras användare finns över hela världen och de har som mål att fortsätta expandera både i Sverige och internationellt. De har ett skönt kontor på Södermalm i Stockholm där hela deras team sitter. De söker nu en person som är i början av sin karriär, och vill bidra till att bygga Learnifier starkare på marknaden.

 

För mer info och ansöken, kontakta NEEDO recruitment